Başlık tam anlatmak istediğim şeyi açıklamıyor aslında.Bu yazıyı yazmakta geçen gece aklıma geldi bi anlık gerginlik sonrasında facebookta yazdığım şu iletiden sonra “keşke hayatta bilgisayarlar gibi olsa stediğimiz zaman reset atsak istediğimiz zaman formatlasak yada hızlanması için takviye yapsak…” aklıma bu konu ilgili bişeyler yazmak geldi.
Hayatımızı bilgisayar gibi düşünürsek mesela çok sıkıldığımız bir durumoldu ve başa çıkamadığımız bir olay içersindeyiz reset atsakta herşey yeniden başlasa,yada istediğimiz bazı şeylerin daha hızlı olmasını istediğimizde işlemci yada ram takviyesi yapsakta herşey daha sağlam ve hızlı olsa.
Kendimizi güvende hisstemek istediğimiz zaman antivirüs yüklesekte güvenliğimiz artsa …
Bu tarz örnekleri istediğimiz gibi uzatabilir aslında.Ama düşündüğüm çok güzel bir fikir olduğu aklıma geldi.Bilmem bu konuda siz ne düşünürsünüz.
Popularity: 1% [?]